Oldalak

Népszerű bejegyzések

2012. június 25., hétfő

SINOSZ


Kedves Hallássérültek! Kedves Sinosz Tagok!

Szeretettel meghívunk és várunk Benneteket Tokajba egy napos kirándulásra!

A programhoz fotópályázat kapcsolódik értékes nyereményekkel! :) Hozzatok fényképezőgépet és fényképezzetek! :)

Időpontja: 2012. július 7. szombat.

Költsége várhatóan: 1500 Ft/fő

A vonatjegyet mindenkinek magának kell megvennie, ennek ára SINOSZ igazolvánnyal 220 Ft/fő oda-vissza! /Miskolc-Tokaj-Miskolc/. Kísérőknek is!

A vonat indulása:
2012. július 7. szombat, reggel 8 óra 37 perc

Találkozás: A miskolci Tiszai pályaudvar várótermében, 8 órakor.

Jelentkezési határidő: július 5. Jelentkezni a szöviben lehet!

Program

Találkozás július 7-én, szombaton, 8 óra 10 perckor a miskolci Tiszai pályaudvar várótermében. Keressétek dr. Kisida Tamás megyei titkárt, ő lesz a csoport vezetője. Kérem, mindenki legyen pontos!
A vonat 8 óra 37 perckor indul. Kérem szépen, hogy a vonatjegyet mindenki vegye meg oda-vissza, ennek ára SINOSZ-os 90%-os kedvezménnyel: 220 Ft/fő.

FIGYELEM!!! Szerencs vasútállomáson átszállunk, 9 óra 11 perckor!!!

A programhoz fotópályázat is kapcsolódik. A tagok fényképeket készíthetnek a program során és a legjobb, legötletesebb fényképek készítői értékes jutalomban részesülnek!!! Tehát mindenki hozzon fényképezőgépet és sok-sok képet csináljatok, aztán a program után várjuk a képeket. Érdemes! Zsűri fogja kiválasztani a legjobb, legötletesebb fényképeket és jutalmazza a fotók készítőit :)

Tokaj vasútállomásra történő megérkezés után, a városon keresztül történő rövid sétát követően érkezünk a Tokaji Múzeumhoz. A múzeum több kiállítását is megtekintjük: Pincemúzeum, Tokaj szőlője és bora, Szabadtéri kőtár, Egyházművészeti gyűjtemény.
A kiállítások után borkóstoláson veszünk részt, 5 féle bort lehet kóstolni, pogácsa, fogyasztása mellett. Ennek ára: 500 Ft/fő

Ez követőn, 12 óra körül, rövid sétával jutunk el a hajóállomásra és 1 órás hajóúton veszünk részt a Tiszán. Ennek költsége még egyeztetés alatt van, körülbelül 800-1000 Ft/fő.
A sétahajózásról visszaérkezve a városnézés következik, megnézzük a belváros nevezetességeit, tervezzük, hogy borász, kádármester, íjász bemutatóján veszünk részt.
Ezután szabadprogram következik, sétálni, ebédelni, fényképezni lehet:) Terv szerint a 17 óra 21 perckor, vagy 18 óra 21 perckor Tokajból induló vonattal indulunk vissza Miskolcra.

NAGYON SZÉP ÚT LESZ, GYERTEK, JELENTKEZZETEK MINÉL TÖBBEN!

Töltsünk együtt egy kellemes és izgalmas napot!:)

Fényképezőgépet hozzatok, sok szép képet csináljatok! :)

Szeretettel várunk Benneteket!:)

Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése